Boek een vlucht naar Boston via internet

Boston is de hoofdstad en het meest bevolkte district van het Gemenebest Massachusetts in de Verenigde Staten. De echte stad strekt zich uit over 48 vierkante mijl (124 km2) met een normale bevolking van 687.584 in 2017, waardoor het ook de meest volgepakte stad in de New England locale is. Boston is eveneens de zetel van Suffolk County, ongeacht de manier waarop de gebiedsregering op 1 juli 1999 werd opgeheven. In deze blog vindt u meer informatie over een vlucht naar Boston.

Plaatsen om te bezoeken

1 VRIJHEIDSPAD: De drie mijl lange Freedom Trail leidt u langs – en in – 16 van de belangrijkste opmerkelijke historische punten en doelen van de stad. Het is zeker niet moeilijk om na te lopen, door de rij rode vierkanten in het wandelpad en door indrukken bij kruispunten van straten. Begin met het verkrijgen van pamfletten over de bezienswaardigheden in het Visitor Center in de Boston Common voordat u zich naar het State House begeeft.

2 FANEUIL HALL: Faneuil Hall gebouwd in het jaar 1740-42 door koopman Peter Faneuil als een markt hal; de begane grond is tot nu toe vereist door publicize backs off; op de bovenste verdieping is een sociale gelegenheid stack, die in de achttiende en negentiende meerdere jaren was de get-together plek van progressieven en later, van abolitionisten.

3 FENWAY PARK: Bekend als “America’s Most Beloved Ballpark”, is Fenway Park een kampioen onder de meest verbazingwekkende amusementsstructuren in het land, en weinig rekening houdend met het feit of je geen fan bent van afleidingen, is een reis er doorheen zowel leuk als interessant. De thuisbasis van de Boston Red Sox ziet er nog net zo uit als bij de opening op 20 april 1912.


4 BOSTON COMMON EN PUBLIC GARDEN ZWANENBOTEN: In het centrum van de stad ligt Boston Common, Amerika’s meest gevestigde, halte en het begin van de Freedom Trail. In deze aanzienlijke groene ruimte, die ongelooflijk wordt gebruikt door buurtbewoners het hele jaar door, zijn kenmerkende punten van belang en de Centrale Begraafplaats van 1756.

5 BEACON HILL: Een van Boston’s meest ontzagwekkende buurten en precies op het punt waar de stad samenkomt, de zuidkant van Beacon Hill is over het algemeen de thuisbasis van Boston’s “oud geld” families, plaatselijk aangeduid als “Brahmins”. Goed onderhouden huizen in Federal en Greek Revival stijlen omzomen de boomrijke paden, en in het hart ligt Louisburg Square, waar huizen staan op een groene privé stop. Maker Louisa May Alcott woonde hier van 1880 tot 1888.

6 MUSEUM OF FINE ARTS BOSTON: Het Boston Museum of Fine Arts, een van de belangrijkste ambachtstentoonstellingen van het land, overtreft de verwachtingen met zijn verzameling impressionistische tekeningen, oude Egyptische fortuinen, Aziatische en Perzische expressies en werken uit het oude Griekenland en het Midden-Oosten. Niettemin is de meest avant-gardistische en belangrijkste prestatie de verbetering van een volledige Amerikaanse vleugel die, samengesteld in opeenvolgende vraag, opmerkelijke aggregaties van Amerikaanse portretten, meubels, uitgebreide articulaties, samenleving vakmanschap, zilver, gerechten, en design dating van pre-Columbiaanse articulaties tot de Art Deco en Modernistische tijden huisvest.

Beste tijd voor een bezoek

De beste tijd om Boston te bezoeken is van juni tot oktober (u kunt bijvoorbeeld een vlucht boeken voor juni). De rustige herfstsfeer maakt rondwandelen een plezier. Bovendien, ondanks de manier waarop pre-zomer zwermen toeristen en exorbitante hotelprijzen krijgt, maken de wandelbistro’s, balspelen en buitenshows het een reis waard.

Luchtvaart terminals Informatie

De luchthaventerminal van Boston heeft 4 terminals: A, B, C en E. Alle terminals zijn verbonden door methoden voor een vervoersvoordeel en door de Silver Line. Er zijn loopbruggen die Terminal A, Terminal B en Terminal E met elkaar verbinden. De vliegtuigterminal van Boston heeft 102 deuren. Er is een Centrale Parkeerplaats die in verbinding staat met de vier terminals.